Tuesday, October 19, 2010

My Niu Obsession :P

Ohmaigod10000x, aku x sangka aku akan tergoda ngan mamat korea! Sorri Japanese guys, mamat ni terlebih hot utk aku tolak yaww...

why? why? why?
  • Senyumannya yg semanis gula membuatkan aku mengurangkan kuantiti gula dlm kehidupan seharian :D dia ade lesung pipit tau tau tau

  • Terer siot menge"wink", tergoda ai

  • He's so talented! Boleh men gitar, drumming, piano-ing, singing, song-composing, modelling and acting.

  





  • Sgt tinggi : 183cm, org ketot mcm aku ni dahla cepat tergoda ngan org tinggi2 ni :p
  • hadoh of koz la sbb beliau sgt hot, xde sebab len dah nape aku minat dia...pedulik hape aku lao dia berlakon jadik org jahat ke anak ikan ke ape ke hahahaha


Slurpppp


 Awak, arijadi kite lambat agi la wak, ade lagi 4 bulan *hahaha, mereng da aku ni*



Bagaimana segalanya bermula?ececece

Ni sumer salah adik aku la! muktamad! *muka paling serius*
Diala yg p ajak aku tgk My Girlfriend is a Gumiho yg mana si NMW ni berlakon jadik Hot Mysterious Hunter aka Mr. Hot Vet. Pergh kalau betul ade Vet yg ensem camni, mmg aku bela kancil, zirafah etc kat blakang umah aku. pastu ari2 bawak jumpa vet hahahahaha


  
Tolong bgtau aku, how can i resist someone as hot as him? how? how? how?


 Apsal watak antagonis slalu lebih market dari watak utama?
 

NMW ngan binatang tu sama2 kiut ^_*







 Gambar masa zaman2 KRock dulu, oh how i wish Rose (nama dia masa jadik drummer) will reunite with The Trax one day. Dia sgt bergaya ok mase spin drumsticks and nmpk sgt passionate mase drumming and did the back-up vocal. Dan aku sgt suka stail rambut ponytail (olwez ♥ guys with ponytail...err tp bkn sumer la) dan stail rambut ala2 singa dia (messy blonde) masa zmn Trax baru nk up. Masa mula2 aku mmg rase stail dia mcm Yoshiki (Drummer + pianist X-Japan), rupa2nya Yoshiki la yg mengasaskan The Trax..Patutla lebey kurang je

video

 My fav version of Paradox. Live version was totally better than the original


video 

NMW wat cover lagu Umbrella (KARA) dalam Star Golden Bell Ep 280..Snggup tu aku tuggu 2 ari nk full donlod.


 

 Pakcik ni dah start jadik wallie utk Mp3 ngan laptop aku skang :D


In the end, aku still rasa terkejut mcmmane aku boleh tersuka ngan Korean, KPop lak tu, aduiii.........
It's ok JRockers, korang ttp bertakhta kat ati aku (tapi separuh je la ati yg aku mmpu bg lol)

okeh, cau cin cau..mlm ni tido nk mimpi No Min Woo okeh!

p/s : credits to whoever owns the pics and vids...sadly i can't remember the site and the owner of those since it's been in my drive for quite some time.

21 comments:

  1. ahh sudahh.. elok x jato cinte ngan NMW tetibe rase mcm nak tumpang 2 kaki jgkla bile tgk byk pic dia kat sini.. auww..

    ReplyDelete
  2. Nek Jah, U kena la bagi can kat org muda macam ai..lagipon scandalous u yg berlambak tu nk letak mana noksss??? XD

    ReplyDelete
  3. eh perasan x, No Min Woo ngan Nek Jah, name kitorang mcm dkt2 je kan? wieee~~~

    ReplyDelete
  4. perasan gak best tp nk ego jugak hahaha

    ReplyDelete
  5. hahah . tetap setia dgn jpop ek . hee

    ReplyDelete
  6. HAHA . kita buta sikit Jepun2 ni . hee .
    sorry ;))

    ReplyDelete
  7. btw , akk jumpe katne blog kita ? ^^

    ReplyDelete
  8. menggoogle la hape lagi XD
    pastu cam tertarik lak ngan tuto yg hana wat. Seblom ni akak juz wat html sket2 je ikut buku..

    ReplyDelete
  9. haha . google last2 jumpe ek . hehe .
    kita tuka URL sebab ade org buat dajal dgn blog kita . huhu . owh, ade buku ek ? mcm best . hee .

    ReplyDelete
  10. ada, tp buku lama, akak photostat ayh kwn akak punye sbb kena wat website masa dip dl tp coding basic2 je..masa tu browser netscape ngan IE je org salu pakai, jadi xla advance mcm skang

    ReplyDelete
  11. owh . ok3 . basic pun ok what . at least kita tau kan . dulu hana tengok coding tu sampai juling mata . tapi skunk dah bole la baca sikit2 / hee

    ReplyDelete
  12. haha..sendiri tak tahan godaan...slhkan ai pulak... :D

    ReplyDelete
  13. hana : agak juling gak la...hari2 wat coding sampai nk taip esement pon terbuat < > etc hahaha


    cahaya : ohmaigod! tu dia tukang punca dah sampai XD

    ReplyDelete
  14. kamu jgn mcm2 :D
    saya bantah..nk buat group kt fb la..haha

    ReplyDelete
  15. hahaa . walawei . sampai esaimen pon terkena penangan code . haha . adeyh . so, akk dah dapat kerja ?

    ReplyDelete
  16. oh iye? ai nk wat grup anti grup u lah :))))))

    ReplyDelete